dilluns, 23 d’abril del 2012

Lectura i Creativitat: Kireei II a la vista!

Últimes hores d'un dels dies més bonics de l'any (per a mi): Sant Jordi. Sí, Sant Jordi 2012 ja ha acabat, i sembla que el dia ha anat bé, sol, bones vendes de roses i llibres, lectura i somriures per tots els racons, creativitat, gent passejant, lletres, poesia, amor... aix, (un sospir), fantàstic! :) 



Últimas horas de uno de los días más bonitos del año (para mí): Sant Jordi. Sí, Sant Jordi 2012 ya ha terminado, y parece que el día ha ido bien, sol, buenas ventas de rosas y libros, lectura y sonrisas por todos los rincones, creatividad, gente paseando, letras, poesía, amor... ai, (un suspiro) ¡fantástico! :) 

I quin millor dia per anunciar que la revista Kireei II sortirà ben aviat?? en primicia avui t'ensenyo la portada de la nova revista que sortirà a la llum d'aquí un parell de setmanes aproximadament. Us puc dir que el tema d'aquest nou exemplar serà la música i que la portada ha estat obra de Vicent Poquet. A Espurnes* en tindrem uns exemplars, si vols que te'n guardem una, pots reservar-la escriuvint-nos un correu a info.espurnes@gmail.com. No et quedis sense la teva!! 


Y ¿¿qué mejor día para anunciar que la revista Kireei II saldrá bien pronto?? en primicia hoy te enseño la portada de la nueva revista que saldrá a la luz dentro de un par de semanas aproximadamente. Puedo contarte que el tema central de este nuevo ejemplar será la música y que esta preciosa portada ha estado obra de Vicent Poquet. En Espurnes* tendremos algunos ejemplares, si quieres que te guardemos una, puedes reservarla mandándonos un mail a info.espurnes@gmail.com. ¡No te quedes sin la tuya!

I parlant de llibres i lectures... avui t'has comprat algun llibre? quin és el teu llibre preferit?

Y hablando de libros y lecturas... ¿hoy te has comprado alguno? ¿cuál es tu libro favorito?

4 comentaris:

  1. Como me gusta a mi este día, no porque lo celebre sino por lo que significa.
    Un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gracias x tu comentario! pues si, a mi me encanta también, y yo si lo celebro jejeje hasta pronto! bss

      Elimina
  2. hola..ay doncs si es cert quin dia mes maco, un dels meur preferits de l'any, avui el tren anaba ple d'homes llegint els seus flamants y nous llibres jajajaj m'encanta!

    petons

    tati

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola tati! gràcies pel teu comentari! :) doncs si, cada dia hauria de ser sant jordi! jejeje

      petonets

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...