dissabte, 17 de desembre del 2011

Idees per Regalar: Amic Invisible, Caga Tió...

S'apropen les festes de Nadal i també els "esperats" sopars i dinars d'empresa, amics invisibles, caga tió, i bé, per aquells que els agradi... també arribarà el Pare Noel. Són dates de fer-se regals potser d'unes característiques més petites o de menys pressupost, detallets simpàtics, per aquest motiu m'agradaria donar-vos algunes idees per regalar.
En primer lloc, per als més petits de la casa, crec que els podría agradar uns anells fets amb alumini de colors i perles o boletes a conjunt per un preu molt econòmic, 4,00€ la unitat! ideal perquè ho cagui el caga tió! 

Per altra banda, també tenim unes polseres fetes amb dos filets de cotó de color negre decorades amb boletes d'alumini de diferents colos, unes polseres ben boniques que alegraran els canells dels més petits i, per què no, també dels més grans! No t'imagines la teva millor amiga amb una polsera així? o la teva companya de feina? Tenen un peu de 10,00€ la unitat i les podeu personalitzar amb els colors que vulgueu.

Per últim, tenim també un conjunt d'espiral formats per arracades i collaret que us guarniràn d'allò més i, encara millor, us faran quedar la mar de bé. Està fet amb alumini de colors (podeu escollir el que més us agradi!) jo us recomano el blau elèctric, les fornitures són antial-lègiques i té un preu de 15,00€.
Us recordem que tots aquests productes els podeu trobar a la nostra botiga virtual, podeu accedir-hi clicant AQUÍ, i perqualsevol dubte o consulta podeu esciure'ns al correu electrònic info.espurnes@gmail.com.

Esperem haver-vos ajudat!! 




6 comentaris:

  1. El primer post que solo puedo ver las fotitos, porque no entiendo lo que se escribe!!! Jajajajajaja pero lo intuyo, asi que haré una traducción adicional....


    Quien no puede lucir preciosa por 4€uros??
    Aquí os muestro prueba de que estar divina estas fiestas no tiene por que ser caro!!

    Jajajaja


    Un besote cielo

    ResponElimina
  2. Mar!!! gracias por tu comentario!!! mira, en la columna de la derecha, lo primero que hay es un TADUCTOR! asi lo puedes poner en el idioma que quieras, ok?? :) así ya lo sabes para otras veces. Gracias!!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...