dijous, 15 de desembre del 2011

Craftual, una Nova Botiga Virtual

Aquest cop us escric per informar-vos que ja es poden trobar les nostres peces aal web de Craftual, un portal de peces curioses, joies d'autor, roba, complements, roba, productes de decoració de la llar, cervesa artesanal art original, cosmètica i sabons, regalets diversos i molts d'altres objectes i productes elaborats artesanalment que es poden comprar fácilment. De ben segur que si mai et fa falta fer un detallet trobaràs un munt d'idees per regalar. 
Fa uns dies vam tenir el plaer de ser protagonistes d'un article al seu blog, donaven idees per aquestes festes, idees de peces que poden ser un bon obsequi. Si us ve de gust, podeu llegir l'article AQUÍ. I també si voleu podeu veure la nostra botigaa a Craftual.


 I aprofito per recomanar-vos les arracades que il-lustren l'article, les teniu en 16 colors diferents i també es poden fer a mida, són les arracades de la Col-lecció Embolic, en color verd, en vermell, en color plata... podeu triar-les com vulgueu, i les podeu trobar a la nostra botiga virtual, no és un bon regal?? :)

1 comentari:

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...