dilluns, 12 de desembre del 2011

Estem de Sorteig!!

Fa temps que Espurnes* funciona i encara mai havíem fet un sorteig, així que avui és el dia que n'iniciem un, el nostre primer sorteig! Hem escollit acuradament dues de les nostres millors peces perquè estigueu ben contents, una d'elles és un collaret fet amb boletes d'alumini de colors i nusos de macramé, és novetat perquè la coll.ecció encara no està enllestida,  i després també hem escollit un fantàstic anell, de la col.lecció volcà, d'alumini platejat i perla nacarada, un dels nostres bàsics. I com ho has de fer per participar? doncs les bases són:
1. Fes-te seguidor de la nostra Fanpage: www.facebook.com/Espurnes
2. Comparteix el sorteig al teu mur de Facebook i al teu blog si en tens.
3. Entra a la nostra botiga virtual: www.espurnescomplements.com y dis-nos quina peça t'agrada més, posa un comentari a la fotografia del sorteig (fes clic AQUÍ per veure la fotografia) i si t'és més fàcil, pots copiar també l'enllaç de la peça que més t'agrada. 

Tens temps per a participar-hi fins el diumenge 18 de desembre a les 00.00h de la nit, el dilluns 19 farem el sorteig mitjançant el web www.sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador a la nostra Fanpage i al blog. T'animes a participar-hi??






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...