dilluns, 16 d’abril del 2012

Els Animals També Tenen Lloc a Espurnes*

Com que a Espurnes* ens agrada que els animalets visquin bé i puguin tenir la millor vida possible i sabem que desgraciadament molts d'ells viuen al carrer o en protectores d'animals massificades i mancades de recursos, hem decidit posar-hi el nostre granet de sorra. I és que hem iniciat una col-laboració amb la Protectora Amics dels Animals del Segrià (Lleida), hem cedit algunes de les nostres peces de bijuteria artesanal perquè les venguin i els diners recaptats siguin destinats a la protectora. 

Como que en Espurnes* nos gusta que los animalitos vivan bien y puedan tener la mejor vida posible, y, sabemos que desgraciadamente muchos de ellos viven en la calle o en protectoras de animales masificadas y faltadas de recursos, hemos decidido poner nuestro granito de arena. Y es que hemos iniciado una colaboración con la Protectora Amics dels Animals del Segrià (Lleida), hemos cedido algunas de nuestras piezas de bisutería artesanal para que las vendan y el dinero recaptado sea destinado a la protectora. 


Precisament aquest passat cap de setmana 14 i 15 d'abril, s'ha dut a terme a la ciutat de Lleida la fira Mascota'm, una fira per sensibilitzar nens i adults sobre la necessitat de cuidar els animals, i la Protectora Amics dels Animals hi ha sigut present, també les nostres peces! 

Precisamente este pasado fin de semana 14 y 15 de abril, se ha realizado en la ciudad de Lleida la feria Mascota'm, una feria para sensibilizar nños y adultos sobre la necesidad de cuidar los animales, y la Protectora Amics dels Animals ha estado presente, ¡también nuestras piezas!


Si estàs interessat/da en adoptar o acollir algun gosset, t'agradaria ser voluntari o col-laborador o simplement vols saber una mica més sobre la Protectora Amics dels Animals del Segrià, AQUÍ pots consultar el seu blog. 
Ah! i estigues atent/a perquè properament... seguirem preparant més col-laboracions especials, perquè els animals s'ho mereixen! :)

Si estás interesado/a en adoptar o acoger algun perrito, te gustaría ser voluntario o colaborador o simplemente quieres saber un poco más sobre la Protectora Amics dels Animals del Segrià, AQUÍ puedes consultar su blog. 

Ah! y estate atento/a porqué próximamente.. seguiremos preparando más colaboraciones especiales, porqué los animales se lo merecen! :)


I tu, tens animals de companyia? col.labores amb alguna associació o entitat??  Què n'opines de les protectores?
Y tu, ¿tienes animales de compañía? colaboras con alguna asociación o entidad? ¿qué opinas de las protectoras?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...