dimecres, 28 de març del 2012

Mataró Té una Nova Botiga amb Encant

Mataró ja te una nova botiga amb encant, i és que el passat dissabte 24 de març es va inagurar Can Manetes. Aquesta és una botiga-taller d'artesania que han obert dues coneixedores experimentades de la matèria, l'Elna Minguez i la Meritxell Hugué. 
A Can Manetes a part de trobar infinitats de coses boniques totes fetes artesanalment, bosses de mà, bijuteria artesanal, moneders, sabons, fermalls, peces de roba diversa, ''amirgumis'', entre altres coses, també hi trobaras mil i un cabdells de llana, fils, fornitures, tessel.les, pegaments, materials diversos.... ja que a més de botiga, en aquest espai també s'hi fan tallers, s'hi pot aprendre tècniques diverses de bijuteria, mosaic, i moltes coses més! 
Espurnes* també té el seu raconet en aquest preciós espai on es respira artesania! 

Mataró ya tiene una nueva tienda con encanto, y es que el pasado sábado 24 de marzo se inauguró Can Manetes. Esta es una tienda-taller de artesanía que han abierto dos conocedoras experimentadas de la matèria, Elna Minguez y Meritxell Hugué. 
En Can Manetes a parte de encontrar infinidad de cosas bonitas hechas artesanalmente, bolsos, bisutería artesanal, monederos, jabones, broches, piezas de ropa diversa, ''amirgumis'', entre otras cosas, també encontrarás mil y una madejas de lana, hilos, fornituras, piezas para hacer mosaicos (sabes como se llaman?), pegamentos, materiales diversos... ya que además de tienda, en este espacio también hacen talleres, puedes aprender técnicas diversas de bisutería, mosaico y muchas cosas más!
Espurnes* también tiene su rinconcito en este precioso espacio en el cual se respira artesanía!!



T'ha agradat? doncs no tens excusa, si ets a prop de Mataró, o pel que sigui... hi vas un dia d'excursió, no et pots perdre aquest raconet amb encant i farcit de creativitat, Can Manetes es troba a l'Avinguda Jaume Recoder 4 de Mataró, a 2 minuts de l'estació de tren, no té pèrdua! :)
Gràcies Elna i Meritxell per deixar-me un bocinet de lloc a la vostra botiga i molta sort en aquest nou projecte que acaba de començar! :) 

¿Te ha gustado? pues no tienes excusa, si eres de cerca de Mataró, o por lo que sea... vas un dia de excursión, no te puedes perder este rinconcito con encanto lleno de creatividad. Can Manetes se encuentra en la Avenida Jaume Recoder 4 de Mataró, a 2 minutos de la estación de tren, no tiene perdida! :) 
Gracias Elna y Meritxell por dejarme un pequeño sitio en vuestra tienda y mucha suerte en este proyecto que acaba de empezar! :)


   
T'agrada la botiga? i tu, tens alguna botiga, raconet, cafeteria o local especial que t'agradi molt? descobreix-me llocs nous! sempre és una cosa interessant...

¿Te gusta la tienda? y tu, ¿tienes alguna tienda, rinconcito, cafeteria o local especial y con encanto que te guste mucho? descúbreme sitios nuevos! esto siempre es interesante....




7 comentaris:

  1. Mucho éxito a todas y felicitaciones por la tienda que está impecable.

    ResponElimina
  2. Hola reyes!! gracias x el comentario!! si si, a ver si tiene éxito! yo creo que si pq la tienda es muy bonita y hay cositas interesantes para comprar y aprender! :) bss

    ResponElimina
  3. ooostreees enhorabona guapaa tinc una amiga que viu a prop, a veure si vaig un dia a veure-ho!

    felicitaaaaaaaaaaaaaats

    eli

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eli!!! gràcies pel comentariii!!! :) doncs sí!! a veure si hi aneu un dia d'excursió!! jeje hi ha cosetes molt boniques! i el millor de tot.. tot fet a mà i exclusiu!

      petonets

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...