dilluns, 26 de març del 2012

Bijuteria Artesanal a Domicili

Bijuteria artesanal a domicili, no, no és una broma! Si t'agraden les nostres peces, la creativitat, les joies fetes a mà, la bijuteria artesanal, tens ganes de passar una estona divertida contemplant i provant-te peces úniques i exclusives junt amb les teves amigues, has de fer un ''amic invisible'' o fer algun regal i no pots anar a cap botiga... pots aprofitar per quedar amb les teves amigues i comprar alhora! aquesta idea és perfecta per a tu! I és que a Espurnes* volem posar-te les coses fàcils, ara si ho vols, organitzem un Tupper Bijuteria i en un tres i no res ens plantem on tu vulguis perquè puguis gaudir de les nostres peces. Y sense compra mínima! 

A més a més, gaudireu de promocions exclusives per a vosaltres i l'organitzador de la trobada s'endurà un detall especial d'Espurnes* :) T'animes??

Bisutería artesanal a domicilio, no, ¡no es una broma! Si te gustan nuestras piezas, la creatividad, las joyas hechas a mano, la bisutería artesanal, tienes ganas de pasar un rato divertido contemplando y probándote piezas únicas y exclusivas junto con tus amigas, tienes que hacer algun regalo y no puedes ir de tiendas... ¡puedes aprovechar para quedar con tus amigas y comprar a la vez!. ¡esta idea es perfecta para tí! Y es que en Espurnes* queremos ponerte las cosas fáciles, ahora si lo quieres, organizamos un Tupper Bisutería y en un plis plas nos plantamos donde tu quieras para que puedas gozar de nuestras piezas. ¡Y sin compra mínima!

Además, disfrutaréis de promociones exclusivas para vosotros y el organizador@ de la reunión se llevará un detalle especial de Espurnes* :) ¿Te animas?


CONDICIONS / CONDICIONES

1. Ser un mínim de 5 persones / Ser un mínimo de 5 personas
2. Lloc: el tries tu! pot ser casa teva, un bar o cafeteria que t'agradi, etc. Preferiblement zona de Tarragona i Lleida, si ets d'un altre lloc ens ho pots comentar i mirarem que podem fer :) Si ho prefereixes, el lloc el podem posar nosaltres i tu portes només els amics! / Lugar: el lugar lo escoges tu! puede ser en tu casa, en un bar o cafetería que te guste, etc. Preferiblemente zona de Tarragona y Lleida. Si eres de otro sitio, nos lo puedes comentar y miraremos que podemos hacer :) Si lo prefieres, el sitio lo ponemos nosotros ¡y tu sólo tienes que traer a los amigos!
3. Material: una mostra de peces de les col.leccions d'Espurnes*, si vols alguna cosa en concret ens ho pots dir i ho portem! / Material: una muestra de las piezas de las colecciones de Espurnes*, si quieres alguna cosa en concreto, nos lo puedes decir y lo traemos!

4. Compra mínima: no n'hi ha! / ¡no hay!


Si estàs interessat/da en fer una reunió Tupper Bijuteria i/o tens qualsevol dubte, escriu-nos a info.espurnes@gmail.com, i ho posem en marxa!
Si estás interesad@ en hacer una reunión Tupper Bisutería y/o tienes cualquier duda, escríbenos a info.espurnes@gmail.com, ¡y lo ponemos en marcha!

Qué us sembla la idea? heu fet mai una reunió Tupper? :)
¿Qué os parece la idea? ¿habéis hecho alguna vez una reunión Tupper? :)

2 comentaris:

  1. Que gran idea!!! Seguro que se apunta mucha gente, me alegro que vayas progresando, un beso, RA

    http://www.mysweetpeque.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ra! gracias x el comentario! me alegro que te guste, a ver si montas uno en galicia jejeje que me voy para allí con la maleta ahora mismooo!! :)
      bsitos

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...