dilluns, 26 de desembre del 2011

Parlen D'Espurnes* a Cerezas de Tul

Avui estem d'allò més contents perquè Cerezas de Tul ens ha dedicat un artícle al seu blog. Cerezas de Tul és un blog especialitzat en la temàtica de bodes. Així, en aquest espai virtual hi pots trobar tota mena de propostes i idees perquè el dia de la teva boda sigui especial, màgic i perfecte. 

Per altra banda, també ofereixen servei d'assessorament i et poden aconsellar en qualsevol aspecte relacionat amb els casaments: el banquet, la roba tant del núvi com de la núvia, els detalls per als convidats, restaurants, maquillatge, idees originals, etc. No us ho perdeu perquè a més a més de ser un blog de bodes és un blog d'allò més recomanable també pequè us pot donar idees sobre moda i tendències, regals, esdeveniments especials o altres temes que us poden interessar!
Des d'Espurnes* estem molt satisfets amb el post que han escrit  i us estem molt agraïts per haver pensat en nosaltres. Gràcies! :) Podeu llegir l'article AQUÍ.

4 comentaris:

  1. De ahí venimos a disfrutaros.
    Un saludo y felicidades por vuestro trabajo desde la roqueta de los megustaloquehaces.

    ResponElimina
  2. Hola! Gracias por vuestro comentario! :) me alegro que os gusten mis cositas jeje he pasado pues vuestro blog y ya soy seguidora, estamos en contacto!! por cierto, mi tia vive en menorca :) bsitos

    ResponElimina
  3. Enhorabona per l'article!
    Espero que avui hagueu tingut molt bones vendes.... i no gaire fret!!!
    Una abracada ben forta!!!

    ResponElimina
  4. Gàcies Cleopatra!! :) les vendes.. regulars jeje a veure les rebaixes com aniràn! molta sort x tu també!!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...