dimecres, 28 de desembre del 2011

Cap D'any i Unes Quantes Ides de Regal de Reis

Falten 3 dies per acabar l'any i començar el 2012 i... ja sabeu què us posareu per celebrar l'entrada d'any?? o dit d'una altra manera,  com acomiadareu el 2011? Per aquells que encara esteu decidint a última hora, des d'Espurnes* podem posar el nostre granet de sorra recomanant un preciós conjunt que segur us quedarà d'allò més bé, si sou noies! És el conjunt volcà triple en alumini platejat i negre. Una peça elegant, original i que, a més a més, per la seva combinació de colors queda bé amb tot. Podeu trobar-lo pe 24,00€ a la nostra botiga virtual. 

Per altra banda, podeu acompanyar el conjunt d'un dels nostres anells, per exemple un dels bàsics, l'anell volcà platejat amb perla blanca o en color negre i perla, per 10,00€. Si us agraden peces més extremades, qualsevol anell de la Col-lecció India us pot agradar, per 15,00€ us recomano l'Anell India alumini blau brillant. 

Si sou nois, una de les nostres polseres de pell us poden agradar, per exemple, la nostra polsera de cuir amb decoració de zamak, què us sembla? I qualsevol d'aquestes creacions pot ser també un fantàstic regal de Reis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...