divendres, 14 de setembre del 2012

Mercat de les Idees

Iniciem un nou curs escolar i encara amb el regust d'estiu seguim anant de fires! (en un proper post ja t'ensenyaré fotos de les fires en què he sigut present aquests mesos).
Així, aquest proper dissabte 15 de setembre seré al Mercat de les Idees amb la paradeta d'Espurnes* al Carrer Major de Lleida, concretament davant de la Catedral i per ser més aproximats encara, al costat de l'H&M

Iniciamos nuevo curso escolar y aun con el regusto de verano ¡seguimos yendo de ferias! (en próximos posts ya te enseñaré fotos de algunas a las que he ido estes meses).
Así, este sábado 15 de septiembre estaré en el Mercado de las Ideas con la paradita de Espurnes* en la Calle Mayor de Lleida, concretamente delante de la Catedral y para ser más aproximados aún, al lado del H&M.


Aquesta és una mostra de creativitat en tota la seva màxima expressió que organitza l'Ajuntament de Lleida i la Regidoria de Joventut. Enguany és la segona edició del mercadet i si véns a fer-hi una volteta podràs gaudir de paradetes de joieria, bijuteria, també grafits, fotografia, disseny tèxtil, entre d'altres. 

Esta es una muestra de creatividad en toda su máxima expresión que organia el Ayuntamiento de Lleida y la Regidoria de Juventud. Este año es la segunda edición del mercadito y si vienes a dar una vuelta podrás gozar de paraditas de joyeria, bisutería, también grafitis, fotografía, diseño téxtil, entre otras.

T'animes? hi serem des de les 10 del matí a les 20 del vespre! 
¿Te animas? ¡estaremos desde las 10 de la mañana a las 20 de la noche!

4 comentaris:

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...