dijous, 10 de maig del 2012

L'Agulla Màgica Per Fi a Les Nostres Mans

L'Agulla màgica, recordes què era? te'n parlava aquí. Doncs aquest dissabte passat per fi vam poder anar com alumnes al curs de brodat amb l'agulla màgica que va impartir la fantàstica  Laura Ameba.

La Aguja mágica, ¿recuerdas que era? te hablaba de ello aquí. Pues este sábado pasado por fin pudimos ir como alumnas al curso de bordado con aguja mágica que impartió la fantástica  Laura Ameba

Foto Flori de Some chic stuff

He de dir que jo mai havia tingut davant els meus ulls bastidor, ni havia brodat, no, mai, i això que la meva àvia era modista i la meva tieta àvia brodadora! per això em va fer il-lusió endinsar-me en el meravellós i creatiu món de l'agulla màgica, que no té res a veure amb la joieria, ho se, però que et transporta cap a altres móns d'imaginació.

Tengo que decir que nunca había tenido delante de mis ojos un bastidor, ni había bordado, no, nunca, y eso que mi abuela era modista y mi tia abiela bordadora! por eso me hizo ilusión submergirme en el maravilloso y creativo mundo de la aguja mágica, que no tiene nada que ver con la joyería, lo sé, pero que te transporta hacia otros mundos de imaginación. 
 
Foto Flori de some chic stuff

Agulla màgica, bastidor, fils, teles... i una coca cola fresqueta per gaudir de 3 hores de curs que van passar volant! La veritat és que l'ambient que es respirava al Bar Gilda de Lleida, que és on ens vam reunir, era súper motivador i agradable. 
Aguja mágica, bastidor, hilos, telas... y una coca cola fresquita para gozar de 3 horas de curso que pasaron súper rápido! La verdad es que el ambiente que se respiraba en el Bar Gilda de Lleida, que es dónde nos reunimos, era súper motivador y agradable. 
Foto Flori de some chic stuff
La professora súper simpàtica i bona persona, i un petit detall que em va fer pensar que realment era una noia molt especial i realment una apassionada pel seu treball és que portava tatuada una màquina de cosir en un canell i una agulla amb un fil enfilat a l'altre!
La profesora súper simpática y buena persona, y un pequeño detalle que me hizo pensar que realmente era una chica muy especial y realmente una apasionada por su trabajo era que llevaba tatuada una máquina de coser en una muñeca y una aguja con un hilo enebrado en la otra!

La veritat és que al principi estava una mica acollonida perquè no sabia ni com agafar l'agulla, que fer...  però a poc a poc... vaig anar ''dibuixant'' els diferents punts que la profe ens anava ensenyant, van anar sortint.... d'aquella manera per això :)

La verdad es que al principio estaba un poco acojonada porque no sabia ni como coger la aguja, que hacer... pero poco a poco... fui ''dibujando'' los diferentes puntos que la profe nos iba enseñando, y salieron... de aquella manera pero eso :) 


Així doncs, l'experiència en global va ser molt positiva, per la gent, per la professora, per les llaminadures que guarnien la taula al costat dels fils, pel berenar sorpresa que ens va portar la Flori per celebrar el seu aniversari (les galetes i les mini magdalenes estaven bonissimes Flori!), per la història de l'àvia de Xile que va inventar l'agulla i que no pot parar de brodar... i per les magnífiques explicacions de la Laura, que van fer que el resultat fos aquest...

Así pues, la experiencia en global fue muy postiva, por la gente, por la profesora, por las chuches que decoraban la mesa al lado de los hilos, por la merienda sorpresa que nos trajo Flori para celebrar su cumpleaños (las galletas y las mini madalenas estaban de muerte Flori!), por la historia de la abuela de Chile que se inventó la aguja y que no podía parar de bordar... y por las magníficas explicaciones de Laura, que hizo que el resultado fuese este...


Em falta pràctica, ho se, però per se el primer que faig... fa goig, oi?? I tu, has brodat mai? 


Me falta práctica, lo sé, pero para ser lo primero que hago... queda bonito, verdad? I tu, has bordado alguna vez?

2 comentaris:

  1. Que envidia me da este cursillo!!!!!. Tener mi aguja y dejar volar la imaginación!!!!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje gracias por tu comentario Reyes! la verdad es que sólo que domines un poco los puntos y tengas claro un diseño en tu cabeza se pueden hacer cosas muy chulas!

      bss

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...