dilluns, 21 de maig del 2012

Follets i Fades Per un Món Millor

Fa un mes i poc vaig rebre un e-mail d'una noia, la Rocío, una al.lota de Sineu però que actualment viu a Montuiri (Mallorca). Em va fer especial il.lusió perquè a Mallorca encara no teníem cap punt de venda, i la Rocío estava interessada en les joietes d'Espurnes*. Així que em vaig posar de seguida a preparar les peces que va demanar, en gran part, personalitzades i úniques!

 Hace un mes y poco recibí un e-mail de una chica, Rocío, una al-lota (como dicen chica en mallorquín) de Sineu pero que actualmente vive en Montuiri (Mallorca). Me hizo especial ilusión porqué en Mallorca aún no teníamos ningún punto de venta, y Rocío estaba interesada en las joyitas de Espurnes*. Así que me puse  en marcha a preparar las piezas que pidió, en gran parte, personalizadas y únicas! 


La Rocío és una noia jove que després d'haver fet feines d'administració en una gestoria, haver passat per una agència de viatges, i fins i tot haver treballat amb discapacitats i gent de la tercera edat, entre d'altres ocupacions, decideix que vol emprendre el seu propi negoci. Així, fa poc de quatre mesos, va superar les pors que tenia, ja que a Montuiri "els negocis són molt pocs els qui estàn en funcionament", segons m'explica, i aconsegueix fer realitat el seu somni! :) Felicitats, perquè en els temps que corren... arriscar-se és valuós!


Rocío es una chica joven que después de haber trabajado en administración en una gestoría, haber pasado por una agencia de viajes, y, hasta haber trabajado con discapacitados y gente de la tercera edad, entre otras ocupaciones, decide que quiere emprender su propio negocio. De esta forma, hace poco más de cuatro meses, supera los miedos que tenía, ya que en Montuiri "los negocios son muypocos los que estan en funcionamiento", según me explica, y consigue hacer realidad su sueño! :) Felicidades, porqué en los tiempos que corren... ¡arriesgarse es valuoso!


Follets i Fades és una botiga acollidora, construïda i decorada amb molt de gust, il-lusió i, sobre tot, dedicació i esforç. Les voltes de mares antigues i les parets de pedra, fan que aquest petit espai et transporti a un món fantàstic, tal com el seu nom indica.

Follets i Fades es una tienda acojedora, construida y decorada con mucho gusto, ilusión y, sobre todo, dedicación y esfuerzo. Las vueltas de madres antiguas y las paredes de piedra, hacen que este pequeño espacio te transporte a un mundo fantástico, tal y como su nombre indica.
 
 
Si aneu de vacances a Mallorca, sou d'un poblet proper, o simplement, voleu descobrir racons amb encant, aquest n'és un! A la botigueta, hi pode trobar des del detall per al naixement d'un nadó, a joguines úniques de fusta, bijuteria artesanal, moda de 0 a 14 anys, talles de la S a la XL, passant per talles grans amb marques d'última moda i preus competitius. Una botiga especial, única i amb varietat de productes on tothom hi pot trobar alguna cosa i, a més a més, amb una atenció personalitzada i propera, que per exemple, en les grans superfícies no trobem. 

Si váis de vacaciones a Mallorca, sois de un pueblecito cercano, o simpelmente queréis descubrir rincones con encanto, ¡éste es uno! En la tiendecita podéis encontrar desde detalles para el nacimiento de un bebé, a juguetes únicos de madera, bisutería artesanal, moda de 0 a 14 años, tallas de la S a la XL, pasando por tallas grandes con marcas de última moda y precios competittivos. Una tienda especial, única y con variedad de productos dónde todo el mundo puede encontrar lo suyo y, además, con una atención personalizada y cercana, que por ejemplo, en unos grandes almacenes no encontraríamos.


A la botiga també pots trobar les peces d'Espurnes*, aquí algunes de les que es van fer expressament per a Follets i Fades... 
En la tienda también puedes encontrar las piezas de Espurnes*, aquí, algunas de las que se hicieron expresamente para Follets i Fades...


La Rocío desitja poder mantenir el negoci obert durant molt de temps i poder obrir més botigues com la seva, voldria arribar a fer una cadena conservant el que els caracteritza. A més, com idea de futur no descarta vendre per internet i li agradaria poder transmetre tot aquest projecte a la seva filla, que la petita algun dia pogués seguir els passos de la seva mare.
Rocío desea poder mantener el negocio abierto durante mucho tiempo y poder abrir más tiendas como la suya, querría llegar a hacer una cadena conservando lo que les caracteriza. Además, como idea de futuro no descarta vender por internet y le gustaría poder transmitir todo este proyecto a su hija, que la pequeña algun día pudiese seguir los pasos de su madre.

Des d'aquí, molta sort Rocío amb aquesta nova iniciativa, felicitats per l'empenta i la il.lusió que duri per molts anys! :)   
Desde aquí mucha suerte Rocío con esta nueva iniciativa, felicidades por el empeño y la ilusión ¡y que dure por muchos años! :) 

I tu, t'atreviries a obrir el teu propi negoci? de que seria? ja el tens? 
Y tu, ¿te atrevirias a abrir tu propio negocio? ¿de que sería? ¿ya lo tienes?

Si t'agrada aquest blog pots seguir-nos també a... //  Si te gusta este blog pots seguirnos también a...

2 comentaris:

  1. enhorbona guapaa, sé que tenim pedent un mail.. pffffffffff... em podries tonrar a enviar el questionari?? disaster soc... perdona.a..a petonetsss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eli!!! pnsava que se t'havia tragat la terra! jejeje tranquil.la, ara ho busco i tho torno a enviar :) petonets

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...