dissabte, 17 de març del 2012

Joies Artesanals: Plata i Noves Experiències

> Català
Just avui fa una setmana que vaig començar una nova aventura. Fa temps que buscava algun curs per treballar i aprofundir en altres materials i realment em feia molta il.lusió la creació de joies artesanals en plata i altres metalls, així que quan he trobat l'oportunitat, no l'he deixat escapar! Va ser a Àgora Espacios Creativos, un nou centre de tallers i cursos a Tarragona, on el passat dissabte 10 de març vaig començar les classes de joieria amb la tècnica de la cera perduda. No sabia gaire bé sobre que anava, però vaig pensar que alguna cosa de profit en treuria, i així va ser! tot i que vaig sortir de la primera sessió una mica deprimida (no em sortia res!!) a mesura que han anat passant els dies he pogut pensar en nous dissenys i idees que estic segura que poden quedar d'allò més bé. Ara falta posar-ho en pràctica! però m'hauré d'esperar perquè encara no tinc les eines necessàries... La del primer dia va ser una classe de presa de contacte bastant interessant, i ja tinc ganes que arribi el proper dia de classe perquè la professora Anna Panyella ens ensenyi altres tècniques de cera per fer més peces! no vaig poder fer fotografies del curs, però només t'avanço que ja tinc alguna peça en plata i alguna en altre metall feta i que t'ensenyaré quan estiguin acabades :) mentrestant, et deixo algunes fotografies de mostra del curs perquè vegis les joies artesanals tan boniques que es poden fer.

I per a tu, quina és la teva joia preferida? em pots explicar com és?? :)  



> Castellano 
Justamente hoy hace una semana que empecé una nueva aventura. Hace tiempo que buscaba algun curso para trabajar y profundizar en otros materiales y realmente me hacia mucha ilusión la creación de joyas artesanales con plata y otros metales, así es que cuando he encontrado la oportunidad ¡no la he dejado escapar! Fué en Àgora Espacios Creativos, un nuevo centro de talleres y cursos en Tarragona, dónde el pasado sábado 10 de marzo empecé las clases de joyería con la técnica de la cera perdida. No sabía demasiado bien sobre que iba, pero pensé que alguna cosa de provecho sacaría de todo esto, ¡y así fué! aunque salí de la primera sesión un poco deprimida (¡no me salía nada!) a medida que han ido pasando los días he podido pensar en nuevos diseños y ideas que estoy segura que pueden quedar muy bien.  ¡Ahora falta ponerlo en práctica¡ pero me tendré que esperar aún un poquito porqué no tengo las herramientas necesarias... La del primer día fué una clase de toma de contacto bastante interesante, y ya tengo ganas que llegue el pximo día de clase para que la profesora Anna Panyella nos enseñe otras técnicas de cera para hacer más piezas. No pude hacer fotos del curso, pero sólo te adelanto que ya tengo alguna pieza en plata y alguna en otro metal hecha y que te enseñaré cuando esten terminadas :) Mientras, te dejo algunas fotos de muestra del curso para que veas las joyas artesanales tan bonitas que se pueden hacer.


Y para tí, ¿Cuál es tu joya preferida? ¿me puedes contar como es? :)



2 comentaris:

  1. Yo no es que sea mucho de joyas, pero bueno alguna siempre me gusta; espero que nos enseñes nuevo diseños, un beso, RA

    http://www.mysweetpeque.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ra! gracias x tu comentario :) pues a ver si te animas a llevar alguna cosita jeje y si si, ya tengo ganas de enseñar fotos!! este sábado podré hacer fotos!

      besitos y hasta pronto!

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...