dijous, 23 de febrer del 2012

Truita de Patates amb Sorpresa. Una mica d'Imaginació a la Cuina.

Truita de patates amb sorpresa, sí, aquest és el tema d'aquest post d'avui. He deixat de banda, per uns moments la creativitat amb les joies i l'he substituït per la creativitat a la cuina, com ho sents! Penso que són dues facetes compatibles entre elles, com a mínim a mi, totes dues m'ajuden a expressar-me, em relaxen, em fan desenvolupar la imaginació... i un aspecte molt important, fan gaudir els meus sentits del paladar (la cuina) i la vista (les joies)! :) 
Així doncs, avui et vull oferir una recepta de cuina perquè te'n llepis els dits, fàcil, econòmica, poc calòrica (apta per a règims i dietes!) i boníssima: una truita de patates... amb sorpresa, i és que de patata no n'hi ha enlloc! T'atreveixes?

INGREDIENTS (per a 2 persones o 2 racions)

- 1/2 coliflor
- 1 ceba petita o 1/2 de grossa
- Oli
- Sal
- 2/3 ous
- llet
PREPARACIÓ

Omplim una olla d'aigua i la posem a bollir. Tallem mitja coliflor a trossos. Un cop que l'aigua de l'olla bulli, hi tirem una culleradeta de sal i hi afegim la coliflor. Per altra banda, tallem la ceba a tires i la sofregim en una paella. Un cop daurada, la reservem. Batem 2 o 3 ous (depèn de com vulguem que sigui la truita de gran) juntament amb un polsim de sal i un raget de llet. Quan la coliflor estigui al punt, ni molt feta, ni crua, l'afegim a la barreja i ho remenem tot bé. Posem una paella antiadherent al foc, hi tirem un rajolí d'oli i seguidament la barreja. Deixem que es vagi coent, quan estigui fet, amb l'ajuda d'un tomba-truites o d'un plat, girem la truita i deixem que es cogui per l'altra banda.

I aquí... el resultat!! 


T'ha agradat? jo t'asseguro que està boníssima! i s'assembla molt a una truita de patates, si pel que sigui estas a dieta... pots menjar-ne tranquilament. Vols provar de fer-la? com t'ha sortit? vull saber les teves opinions! :) alguna recomanació??

4 comentaris:

  1. Tengo que hacerla, me ha parecido una idea genial, y lo mismo se podrá hacer con calabacín o con berenjenas no?. Mil ideas para comer genial y adelgazar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! sí!! se puede hacer con los ingredientes que se quiera, la gracia es que esta se parece muchísimo a la tortilla de patatas, tanto de aspecto como de gusto, y entonces... pues si estás a dieta como es mi caso... puedes comertela sin remordimientos! :) ya me dirás que tal te sale! bss y gracias x el comentario Reyes!

      Elimina
  2. Que idea más buena, un 10 para ti, un beso, RA


    http://www.mysweetpeque.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje gracias Ra!! ahora toca probar de hacerla eh!! ya me contarás que tal! besitos

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...