dijous, 9 de febrer del 2012

Kireei, la Revista de les Coses Boniques i Alguna Cosa Més!

Empiezo este post dirigiéndome a tí que no entiendes el catalán :) para que veas que pienso en todo el mundo, he puesto en la columna de la derecha de este blog un traductor, puedes elegir en la pestañita el idioma con el que quieres leer los artículos, ok? así, mucho más fácil, que lo disfrutes!
I dit això, continuem, avui, m'agradaria explicar-te que he descobert una revista que m'ha sorprès. Fa un temps que n'havia sentit a parlar, però tampoc no hi havia fet gaire cas, fins que ha caigut a les meves mans. Et parlo de la revista KIREEI, sí, sí, la coneixes? si és que sí, no cal que et digui res més, i si és que no... continua llegint que potse t'interessa! 


Aquesta revistava néixer en format digital, de fet, encara la continuen fent, però amb l'entrada del fred les seves creadores van decidir fer-ne el primer número en paper, d'aquesta manera, ja pots trobar una revista que en aquest número 1 té com a tema principal El Joc.

És una publicació completeta, té 114 pàgines, sense publicitat! farcides d'interessants continguts com per exemple entrevistes, ressenyes de botigues boniques, idees per a crear, tutorials, manualitats per a nens, receptes de cuina, fotografia, ecologia, etc. 


Pots veure'n algunes pàgines en aquest post. I bé, per últim, dir-te que properament podré oferir-te una entrevista amb les seves creadores, però com que això encara haurà d'esperar una miqueta, et poso la mel als llavis directament, pots comprar la revista Kireei AQUI, al nostre web!! com ho sents, per 8,50€ (+2,50€ despeses enviament) pot ser teva, i si vius a Lleida pots enviar-me un correu electrònic, quedem i te la porto, bé, no? doncs apa, ara ja no tens excusa!!!! ah! el proper número sortirà al maig ;)


I parlant de revistes, quina és la teva revista preferida? si és KIREEI,  què et sembla?? què és el que més t'ha agradat? i res més per avui, que passis un bon dia! :)

8 comentaris:

  1. Me encantan este tipo de entrada donde se me descubre algo nuevo, ahora mismo me paso por la web; el esmalte es el 301 de kiko, un beso, RA

    http://mysweetpeque.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Gracias RA!! :) ya me dirás que te parece!! por cierto, cuál es tu revista favorita???

    ResponElimina
  3. Doncs sí, hi ha un munt de coses boniques!!:)

    www.emerjadesign.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gràcies pel comentari!! :) l'has vist la revista?? petonets i fins aviat!

      Elimina
  4. Tiene muy buena pinta! Qué bien funciona lo del traductor! Cómo se le añade al blog?

    xoxo
    B* a la Moda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gracias x el comentario! :) me alegro que te guste la revista y lo del traductor! jjeje añades en codigo html el gadget del traductor y listos, es fácil, yo lo busqué por google. Si no te sale si quieres te mando el codigo.
      Besitos y hasta pronto!

      Elimina
  5. Hola Bguapa..ay quina creativitat mes maca...bé doncs si aprens a cosit jo enantada de visitar-te...y de tenir un altre blog de costura que seguir!!! jajaj

    petoons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! gràcies pel comentari!!! ja t'aniré contant, a veure que faig jeje de moment amb la bijuteria en tinc prou, però ja et dic que el tema de cosir tinc ganes d'aprendre'n ;)
      Fins aviat!!

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...