dimarts, 24 de gener del 2012

Espurnes* a Berlín (II)

I com vaig dir fa dies en un anterior post Espurnes a Berlin (I), aquí tens la segona part de les aventures d'Espurnes* per Berlín :) una mica tard, però com diuen... més val tard que mai!
Així doncs, el 18 de desembre vam poder ser pesents novament en un altre mercat d'artesania i disseny d'allò més exclusiu! es feia a Umspannwerk Kreuzberg, una antiga fàbrica situada al barri de Kreuzberg. Si heu estat mai a Berlín, és un dels barris més creatius i farcits de tallers i botiguetes d'artesania i de disseny, una meravella!

La fàbrica des de fora
Vistes de la fàbrica
Espurnes* i el seu raconet a l'Stand de Kebonika.
Sembla una paella, però no ho és! :) són els nostres anells
D'11.00 del matí a 19.00h de la tarda tots els visitants de la mostra van poder gaudir de la creativitat que es podia veure en els diferents stands, entre ells, la bijuteria artesanal d'Espurnes*, a més de poder escoltar la música en directe de Band Whale, Elephants i els angelicals PHIA. Aquestes actuacions es van fer dins i a l'entrada de la sala, a més, si tenies gana... podies fer un tastet en les diverses paradetes de menjar que hi havia a les afores del recinte. Interessant, oi? 
Actuacions musicals
I a tu, t'agrada anar a veure mercats i mostres d'artesania? has anat mai a veure'n? a on?



4 comentaris:

  1. Bueno, aunq no entiendo lo que dices, me voy haciendo una idea y hago como los niños con su primer cuento....veo las fotos!!
    Que por cierto son preciosas, anda que no te has ido lejos....
    Besitos....

    ResponElimina
  2. jajaja gracias Mar, :) oye, que puedes usar el traductor y ponertelo en castellano, eh! lo digo porque así lo puedes leer mejor!!! besitos y gracias x pasarte

    ResponElimina
  3. Jajajajajaj, vale, ya me he dado cuenta de que el traductor esta para algo más que para que quede bonito en el blog!!! Jajajajajaj
    Gracias por tus comnt, y que no se me olvide decirte que el pellejo del chaquetón es del baratu, nada de visón, ni de pieles güenas!!
    Por otro lado, se que la falda pantalón de hoy ha creado un poco de sentimientos encontrados, porque o gusta mucho, o no gusta nada, pero chica, una tiene que ponerse cosas diferentes, mira que para ir todas iguales.....jiji
    Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajjja pues claro que sí! :) tu tienes que ponerte lo que te guste, que la gente después te diga que para ellos no se lo ven (como es mi caso) no quieres decir que tu no te lo puedas poner! además, eso a mi me gusta, porque demuestra tu personalidad y autenticidad, así que, sigue así!!! :) y gracias por usar el traductor :p ahora no teienes excusa para no leerme jijiij que mala soy. besitos y gracias x el comentario!!

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...