dimecres, 9 de desembre del 2009

Jocs en cadena... 'mimos-manyacs'

Natsumi de Natsumi's creations m’ha enviat alguns ‘mimitos’, alguns manyacs millor dit! :) En total 9, moltes gràcies! N’havia rebut algun altre, però no n’havia fet mai cas, em sap greu! Aquesta vegada faré una excepció.
A més, m’agradaria que la coneguéssiu.
Per si no sabeu qui és, la Natsumi es dedica a fer manualitats de feltre, entre les quals destaquen els fermalls de tot tipus de figures, les conegudes nines ‘kekas’, animalets, fins i tot cebes ha fet! També clauers... i encara que el que prefereix és el feltre i els fermalls, o com a mínim és el que predomina en el seu bloc, també te peces de bijuteria. Si voleu veure algunes fotos de les seves creacions visiteu el seu bloc!
No et podràs queixar, Natsumi, de la publicitat que t’he fet, eh! :D
Com deia, no estic molt acostumada a fer aquests ‘jocs’, i, de fet, no en sóc molt fan que diguem, crec que ‘embruten’ els blocs, en certa manera, perquè la gent en rep tants que al final als seus blocs només hi trobes memes, mimos d’altres. Però com que amb una mica de control, penso que tampoc ha de ser dolent, doncs aquesta vegada he pujat a la xarxa les imatges dels ‘manyacs’ (heheheh), uns quants premis per al meu bloc, espero que us agradi! I de passada, també em dono una mica a conèixer! :D






















I els passo a:

Espero que us agradi, fins aviat!

8 comentaris:

  1. Muchas gracias!!! (aunque no me pispo nada de catalan) pero me ha hecho mucha ilu. Un besote guapa!!

    ResponElimina
  2. Hooola guapa!! gràcies pels mimitos...suposo que ESther que és la que enten més de blogs el possarà, tot un plaer rebre-ho!!!
    No em actualitzat perquè portem un dies de cosir...aquesta setmana tornem a tenir fira a l'Arboç i són dos dies!!! tenim els dits fets caldo!!!! però l'esforç val la pena perquè a la gent li agrada...intentarem actualitzar!!!
    Molts petons,
    Montse ( de Monsther!)

    ResponElimina
  3. muchas gracias por los premios, aquí te dejo la direccion del blog para que apuntes al sorteo
    ¡mucha suerte!
    http://dosmujeresyunvestido.blogspot.com/2009/12/cumplimos-dos-anos-y-un-sorteo.html

    ResponElimina
  4. Ei! Moltes gràcies Laia! Quina il·lusió m'ha fet! Tot i que ara no sé què se suposa que he de fer jo... jejeje. És que no m'enter gaire.

    Mil abraçades i gràcies per pensar en mí!

    Aina

    ResponElimina
  5. aina! tu tranquil.la, que jo tampoc sabia que habia de fer jejej has d'agafar i penjar al teu bloc les imatges aquestes que t'he dedicat, has de dir qui t'ho ha passat i despres tu dedicar-les a altres persones que tu vulguis.

    ResponElimina
  6. hola guapa!!! me gusta las pulseras!!!! estan muy bien!!!! ya me echo seguidora tuya!!!! besitos nos leemos!! muakis!!!!! :-D encantada de hablar por facebook!!!! muakis!!!!

    ResponElimina
  7. ole, ole! asi me gusta jejeje yo tambien te sigo! hasta pronto! :)

    ResponElimina
  8. Gracias!!!! pero chica del catalan no pillo jajajjaa
    las ferias genial de momento, ya me quedan tres y estoy muy agobiada.... pero bien!!!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...