dimarts, 23 d’octubre del 2012

Pàdel, Pluja i Artesania

Bon dia! què tal has passat el cap de setmana (i el dilluns)? espero que molt bé! jo al taller preparant novetats (espero poder-te-les ensenyar ben aviat!), la veritat és que amb la pluja no venia gaire de gust sortir. Per altra banda... també les meves creacions han estat presents aquest cap de setmana en alguns esdeveniments interessants com per exemple al mercat creatiu Dosde Market, sí! Gràcies a la col.laboració amb Lanoa Handmade (un dia te'n parlaré més exhaustivament ;) ) que s'han endut les nostres joietes fins al Barrio de Malasaña, a Madrid. Si has estat a la capital o vols fer-hi una visiteta és una zona que no et pots perdre, està plena de botiguetes amb molt d'encant!
Tot i la pluja sé que la paradeta de Lanoa va ser una de les més visitades, gràcies Diana per l'entusiasme! :) 

Foto Diana Maján
 ¡Buenos días! ¿Qué tal has pasado el fin de semana (y el lunes)? ¡Espero que muy bien! Yo en el taller preparando novedades (espero enseñartelo prontito), la verdad es que con la lluvia... no apetecia nada salir. Por otra parte... mis piezas han estado presentes este fin de semana en algunos eventos interesantes como por ejemplo el mercado creativo Dosde Market, ¡sí! Gracias a la colaboración con Lanoa Handmade, prometo un día hablar de ello más detenidamente ;), que se han llevado nuestras joyitas hasta el Barrio de Malasaña en Madrid. Si has estado en la capital o si quieres hacer una visita es una zona que no te puedes perder, ¡está llena de tienditas con encanto!
A pesar de la lluvia, me han contado que el estante de Lanoa fue uno de los más visitados, ¡gracias Diana por el entusiasmo! :)

Foto: blog http://desaforando.com/
Per altra banda, seguim les col-laboracions i promocions amb el Gimnàs Trèvol de Lleida, si en aquest post t'explicava el que vam fer en l'últim torneig de padel, aquesta setmana passada hi hem tornat a participar, aquesta vegada al I Torneig Open Pàdel Trèvol, hem regalat una targeta regal per a tots els participants i, a més a més, els guanyadors han estat els afortunats que s'han endut també un regal preparat especialment per a ells :)

Por otra parte, seguimos con las colaboraciones y promociones con el Gimnasio Trevol de Lleida, si en este post te contaba lo que hicimos en el último torneo de padel, esta semana pasada hemos vuelto a participar, esta vez en el I Torneig Open Padel Trevol, hemos regalado una tarjeta regalo para todos los participantes y, además, los ganadores han sido los afortunados que se han llevado también un regalo preparado especialmente para ellos :)

Els guanyadors... / Los ganadores... 



I les guanyadores... / Y las ganadoras... 


Si et fixes a les fotos es veuen unes bossetes decorades com amb paper de diari, aquests són els meu regalets ;) (em vaig oblidar de fer-ne fotos!)
Si te fijas en las fotos, se ven unas bolsitas decoradas como con papel de periódico, estos son mis regalitos ;) (¡me olvidé de hacer les fotos!)

I estigues atent@ en el proper post... et dónaré una notícia interessant!!! 
Y estáte atent@ en el próximo post... ¡¡¡te daré una notícia interesante!!!

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK :) AQUÍ 
SÍGUENOS EN FACEBOOK :)  AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...