dimecres, 29 de febrer del 2012

Bijuteria Per a Botigues: Venda al Major, T'interessa?

Avui tinc ganes de tractar un tema que és evident però que de vegades no queda gaire clar i va dedicat a aquelles persones que tenen una botiga. Així doncs, si tens una botiga o t'agradaria vendre les nostres peces d'Espurnes*, aquest post és per a tu :) Sí t'agraden les nostres peces, ara les pots vendre! Pots veure algunes de les nostres creacions al web que tenim AQUÍ, per altra banda, si els nostres collarets, polseres, anells, arracades... són del teu gust i és un estil que lliga amb la teva botiga, creus que ho podries vendre bé, només has d'escriure'ns al mail info.espurnes@gmail.com, i demanar-nos el catàleg que tenim preparat per a botigues. Sabem que tothom i més especialment el comerç està passant per un mal moment, per aquest motiu hem rebaixat els preus i oferim per a botigues i venda al major preus especials molt ajustats. 
Per altra banda, si no tens cap botiga però t'agradaria vendre les nostres peces posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem com ho pots fer, és fàcil i et pots endur unes comissions bastant gratificants. 

Ah! i si vols saber els nostres punts de venda i on pots trobar les peces d'Espurnes*, pots veure-ho AQUÍ.

T'interessa? ara que arriba la primavera pots aprofitar aquesta oportunitat! i si no tens cap botiga, m'agradaria preguntar-te, quins complements i joietes et compraràs per aquesta primavera? qué t'agrada portar?


Hoy tengo ganas de tratar un tema que es evidente pero que a veces no queda demasiado claro, y va dedicado a aquellas personas que tienen una tienda.
Así pues, si tienes una tienda o te gustaría vender nuestras piezas de Espurnes*, este post será de tu agrado ¡puedes tener nuestras piezas en tu tienda! :) Puedes ver algunas de nuestras creaciones en la web que tenemos AQUÍ. Por otra parte, si nuestros collares, anillos, pendientes, pulseras... son de tu gusto, y es del estilo de tu tienda y crees que lo podrías vender bien, sólo tienes que escribirnos al mail info.espurnes@gmail.com, y pedirnos el catálogo que tenemos preparado para tiendas o venta al mayor. Sabemos que todo el mundo y en especial el comercio están pasando por un mal momento, por este motivo hemos rebajado el precio y ofrecemos para tiendas y venta al mayor precios especiales muy ajustados. 
Por otra parte, si no tienes ninguna tienda pero te gustaría vender nuestras piezas ponte en contacto con nosotros y te contaremos como lo puedes hazer, es fácil y te puedes llevar comisiones gratificantes. :)

¡AH! y si quieres saber nuestos puntos de venta y dónde encontrar las piezas de Espurnes* lo puedes consultar AQUÍ. 

¿Te interesa? ¿Nos ayudas a dar a conocer Espurnes*? ahora que llega la primavera ¡puedes aprovechar esta oportunidad!'interessa? Y si no tienes una tienda... me gustaría saber, ¿qué complementos y joyitas comprarás para primavera? ¿qué te gusta llevar?

4 comentaris:

  1. nice to discover ur blog!
    xoxo

    DIOR GIVEAWAY

    http://www.ontomywardrobe.com/2012/02/dior-nail-polish-giveaway.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi!!! thanks for your comment!! now I will visit your blog :)

      see you!!

      kiss

      Elimina
  2. Ah doncs que bé..aixó es genial...saber adaptar-se a cada moment! sort!!!!!!!!!!

    petons guapa! i merci per les visites...m'han animat molt les teves paraules jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! gràcies pel teu comentari!! doncs si, a veure si tenim sort! ejeje jo continuaré visitant-te, és xuli el teu blog!! petonets

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...