dimarts, 10 de gener del 2012

Eloart, Especialistes en Joieria

Hi ha dies que et trobes amb agradables sorpreses sense espera-t'ho i un d'aquests dies ha estat avui. Una de les mil vegades que miro diàriament el correu tenia un avís que havien publicat un article sobre Espurnes* al web Eloart. I la veritat, no m'ho esperava!  
Eloart és un portal especialitzat en el món de la joieria que va néixer fa aproximadament uns quatre anys com a continuació del web www.ciudad10.com. Eloart té com a objectiu ser una plataforma de formació virtual sobre el disseny de joies i bijuteria. Els professionals que conformen el portal són personalitats amb una llarga experiència en formació presencial sobre cursos dins del sector de la gemologia, la taxació de joies, etc. així com també especialistes del món del disseny.
Així doncs, com podeu comprobar, és un lloc a internet ben recomanable de visitar-lo, tant per trobar infomació del món de la joieria com també per a descobrir nous creadors! I, com us podeu imaginar, és tot un honor per a nosaltres que ens hagin dedicat una part del seu temps i un petit raconet virtual al seu web per parlar de la feina que fem. Si us ve de gust podeu llegir l'article íntegre AQUÍ. A nosaltres ens ha encantat!!! Gràcies i molta sort amb el projecte, s'ho mereix!

4 comentaris:

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...