dimarts, 20 d’abril del 2010

Si Busques Un Vestit, Aquí en Tens per Donar i per Vendre

Fa dies i setmanes, i no se si arriba a mesos que no actualitzo aquest bloc, i és que des que m'he creat la botiga en línia intento que estigui al dia i no tinc temps per a tot! Però bé, penso que ja que vaig obrir aquest bloc (on ara escric) s'ha de mantenir, així que he decidit que per no fer-lo repetitiu potser no el centraré tant en les meves creacions, que ja es poden veure al bloc-botiga, sinó que aniré escrivint articles sobre temes que m'agradin i estiguin relacionats, o no, amb la bijuteria :)

Així doncs, avui començaré per roba: LA BOUTIQUE DE SINFOREY, VESTITS AL MILLOR PREU!

I m'inicio així, perquè sapigueu de què va el tema. Us volia presentar una gran amiga, coneixedora del mercat tèxtil i de la moda des que té ús de raó, ja que és filla d'empresaris i, sobre tot, experta i una gran consellera si mai t'has de comprar un vestit.

Us estic parlant de Reyes, empresària pamplonesa que dirigeix La Boutique de Sinforey, la seva empresa de moda i complements.

Però no és una botiga qualsevol, ni parlar-ne! això va de moda d'alt estànding! a La Boutique de Sinforey, podreu trobar peces de roba i, sobre tot tota mena de vestits, de marques tan prestigioses i reconegudes com Miu Miu, Anna Sui, Tsumori Chisato, Chloé, Max Mara, Ofita, Laundry, Rebecca Taylor, Karen Miller, entre molts d'altres, i, el millor de tot, a preus fantàstics!

Si us he de ser sincera molts d'aquests noms ni tan sols els coneixia, però ara me'n sento orgullosa, realment tenen creacions que són una passada i, com us deia, a la botiga que dirigeix la Reyes els podreu trobar a preus molt assequibles, us en dono la meva paraula! treballa només per internet, així que si voleu veure algunes de les peces de roba, també sabates, bolsos i altres complements que té a la venda podeu consultar el seu catàleg en linia, escriure-li un correu electrònic a sinforey@gmail.com, per si teniu alguna consulta sobre preus o talles o qualsevol altre tema i bé, també la podeu seguir a través de FACEBOOK o pel seu BLOC. Us atendrà de la millor forma possible i us garanteixo que és de fiar, ja se sap que avui dia per aquests mons d'Internet hi podem trobar de tot, doncs paraula d'Espurna que la Reyes ben qualitat, és seriosa y no us decebrà!


Res més per avui, només aconsellar-vos que si teniu alguna cita especial i necessiteu roba nova no dubteu en fer una ullada als vestits de La Boutique de Sinforey, segur que algun us agradarà! ja m'explicareu. Fins la propera!

4 comentaris:

  1. I´m sorry I can´t read french, but I love the dress!
    Come to see my blog:
    http://timetimetravelers.blogspot.com/
    xoxo

    ResponElimina
  2. Que bonito vestido me encanta.

    www.estanochesoyunaprincesa.com

    ResponElimina
  3. Si te apetece pasar por el taller estoy de sorteo.

    Besotes

    ResponElimina
  4. Ei montse!! hacia tanto tiempo que no entraba en el blog!! y acabo de ver tu comentario, gracias y igualmente!!! besitos

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...