dimecres, 21 d’octubre del 2009

Polseres boles facetades i perles

Aquestes polseres estan fetes amb boles facetades de diversos colors, tot, s'ha de dir, cristall de Bohemia. Les he decorat amb perles de vidre que he comprat, de diferents formes, mides y colors. Per fer-les he usat fil de silicona transparent.

2 comentaris:

  1. Estes polseres deuen quedar la mar de be!!Son molt boniques.
    T´explique aci com pinte els collars per els que em preguntaves.Primer faig les peces amb el "fimo".despres les pinte amb acrilic blanc(per a que la pintura que fique damun agarre millor) i despres pinte el dibuix que siga amb acuareles.De vegades tambe mescle amb acrilics i fins i tot amb pinturetes de fusta de les "Alpino" de tota la vida.tot val.Una volta tinc el dibuix acabat li pase el barnis.fi!!
    Tot es provar!!
    Un besot!
    (perdona les faltes,fa molt de tems que no practique el valencià escrit!! jajaja)
    Bon cap de setmana ;)

    ResponElimina
  2. mltes gracies estefania! doncs mira, amb mi ja pots practicar l'idioma! hheheh a veure quan tingui temps i provo de pintar sobre l'argila polimerica, pero be, el primer que he de fer es experimentar amb ella, pq encara no he obert ni els paquets i mai l'he fet servir! trobo que queda molt bonic pintat aixi a sobre, i molt mes artistic i personal! :) anem parlant! i les polseres si que queden moniques heheh Bon cap de setmana tambe per a tu!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...