dimarts, 16 d’octubre del 2012

12 Característiques de Les Persones Creatives

Quines característiques té una persona creativa? Per què hi ha algunes persones que no paren de generar idees fantàstiques sense parar i d'altres que per molt que s'hi esforcin no poden?
Passejant pel web 12most he trobat 12 punts que identifiquen les persones creatives, aquí va!:

1. S'avorreixen fàcilment
Sempre ens han dit que hem de parar atenció i estar atents, però què passa quan no és així? Les persones creatives, en molts casos, pot ser que es distreguin perquè allò que s'està explicant o ensenyant ja ho han captat amb més facilitat i ja estàn preparades per aprendre el següent pas...
2. Tenen predisposició a assumir riscos
Per al treball creatiu, no tenir por és una peça clau, ja que qui es llença a la creativitat també s'arrisca i s'ha d'afrontar al possible rebuig.
3. No li agraden les normes
Les persones 100'% creatives trenquen les normes, ja que necessiten llibertat per treballar.
4. Són curioses
Observar noves possibilitats és sempre arriscat perquè significa un canvi i acció per posar en funcionament aquest canvi. Tot i això, potser la curiosiat és el tret més important en les persones creatives. 
5. Cometen molts errors
El procés de creació és llarg i implica, inevitablement, cometre molts errors.
6. Col-laboren
Les persones creatives milloren les seves habilitats si comparteixen la seva creativitat amb d'altres persones.
7. Són generoses
Les persones realment creatives tenen tan desenvolupada la capacitat de generositat que això els permet compartir amb la resta els seus coneixements.
8. Són independents
Fugen de les multituds i opten pels camins desconeguts, tot això permet augmentar les possibilitats de mirar als ulls a la creativitat.
9. Experimenten
 Unir coses que normalment no anirien juntes sovint és la clau de l'èxit i forma part de l'ingredient principal del funcionament d'experiment i error que duen a terme les persones creatives.
10. Es motiven a elles mateixes
Estàn constantment cercant coses noves tot i els riscos que poden comportar.
11. Treballen dur
Potser aquesta és la característica més ignorada. La creativitat no apareix per art de màgia, sinó que requereix un treball i un esforç.
12. No estan soles
No són persones rares, ni frikies, n'hi ha en totes les professions i de totes maneres!

Què et semblen aquestes 12 característiques, les comparteixes? n'afegiries o en treuries alguna? ets una persona creativa? ;)

¿Qué características tiene una persona creativa? 
¿Por qué hay algunas personas que no paran de generar ideas fantásticas sin parar y otros que por mucho que se esfuercen no pueden? 
Paseando por la web 12most he encontrado 12 puntos que identifican las personas creatives, ¡aquí va!:
1. Se aburren facilmente
Siempre nos han dicho que tenemos que estar atentos, pero ¿qué pasa cuando no es así? Las personas creativas, en muchos casos, puede ser que se distraigan porqué aquello que se está explicando o enseñando ya lo han captado con más facilidad y ya están preparadas para aprender el siguiente paso. 
2. Tienen predisposición a asumir riesgos
Para el trabajo creativo, no tener miedo es una pieza clave, ya que quien se lanza a la creatividad también se arriesga y se tiene que enfrontar al posible rechazo.
3. No les gustan las normas
Las personas 100'% creativas rompen las normas, ya que necesitan libertad para trabajar.
4. Son curiosas
Observar nuevas posibilidades es siempre arriesgado porqué significa un cambio y acción para poner en funcionamiento este cambio. A pesar de esto, quizá la curiosidad es la característica más importante de las personas creativas.  
5. Cometen muchos errores
El proceso de creación es largo e implica, inebitablemente, cometer muchos errores.
6. Colaboran
Las personas creativas mejoran sus habilidades si comparten su creatividad con otras personas. 


7. Son generosas
Las personas realmente creativas tienen tan desenvolupada la capacidad de generosidad que esto permite compartir con el resto sus conocimientos.
8. Son independentes
Huyen de las multitudes y optan por los caminos desconocidos, aunque todo esto permite aumentar las posibilidades de mirar a los ojos a la creatividad.
9. Experimentan
Unir cosas que normalmente no irian juntas a menudo es la clave del éxito y forma parte del ingrediente principal del funcionamiento de expermentación y error que llevan a cabo las personas creativas.
10. Se motivan ellas mismas
Están constantemente buscando cosas nuevas y los riesgos que puede comportar.
11. Trebajan duro
Quizá esta es la característica más ignorada. La creatividd no aparece por arte de magia, sinó que requiere un trabajo y un esfuerzo.
12. No estan solas
No son personas raras, ni frikies, ¡hay en todas las profesiones y de todas maneras!

¿Qué te parecen estas 12 características, las compartes? ¿añadirías o quitarías alguna? ¿Eres una persona creativa? :) 

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK :) AQUÍ 
SÍGUENOS EN FACEBOOK :)  AQUÍ

4 comentaris:

  1. ¡Hola! Muchas gracias por venir a visitarme :D Sí que engancha la lana, yo aún no domino el punto (soy la reina del punto bobo, no avanzo) y ya le estoy haciendo ojitos al ganchillo. ¡Ánimo con esa manta!

    De esta lista me da que hay muchos que no cumplo, pero el 3 y el 5 a rajatabla, oiga ;)

    ¡Un beso!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! Gracias por el comentario, me ha hecho ilusión! :) ya te contaré que tal mis experiencias con el ganchillo, la media y demás...
      Y por lo de la lista... tranquila jejeej cada uno es distinto y al fin y al cabo... es una lista ''catalogada'' por alguien ;)
      Hasta la proxima!!

      bss

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...