dimecres, 1 d’agost del 2012

Estiu 2012

De vegades la informàtica juga males passades, però és llei de vida... els ordinadors formen part de les nostres vides i quan els dóna la gana de fotre't una miqueta... doncs bé, ho fan i punt. Evidentment, això té la seva part negativa (per no dir tota!), però també n'he trobat una de positiva... que fa tants dies que no escric que ara tinc un munt de cosetes per explicar! :) hem de ser optimistes, oi? 

A veces la informáica nos juega malas pasadas, pero es ley de vida... los ordenadores forman parte de nuestras vidas y cuando les da la gana fastidiarnos un poquito... pues bien, lo hacen y punto. Evidentemente, esto tiene su parte negativa (¡por no decir toda!)  pero también he encontrado una de positiva... que hace tantos dias que no escribo que ¡ahora tengo un montón de cositas por explicar! :) ¿tenemos que ser optimistas, no?

L'estiu ha començat mogudet i és que els passats 28 i 29 de juny vaig participar en una nova edició de la Nit de Bruixes d'Altafulla amb la paradeta d'Espurnes*. Una fira original, feta amb molta il-lusió i que aquest any per primera vegada ha durat dos dies i no un. Hi van haver diverses activitats, cercavila, castellers, actuacions, pocions màgiques i encanteris i molta gent! per aquest motiu... no vaig poder fer fotos en condicions així que.... en mostro una de les més acceptables. Fixa't que tinc una companya de parada ben especial! (si mires a l'esquerra de la foto, ho veuràs, i no és la nena que hi ha amagada darrera el cavallet! endevines què és? jejeje).


El verano ha empezado movidito y es que los pasados 28 y 29 de junino participé en una nueva edición de la Nit de Bruixes de Altafulla con nuestra paradita de Espurnes*. Una feria original hecha con mucha ilusión y que este año por primeravez ha durado dos días y no sólo uno. Hubo distintas actividades, pasacalles, actuación de los castellers, actuaciones, hechizos mágicos y mucha gente! por este motivo... no pude hacer fotos en condiciones así que... muestro una de las que han quedado más aceptables. Fíjate que tengo una compañera de parada bien especial! (si miras a la izquierda de la foto lo verás, y no, no es la niña que hay escondida detrás del caballete! adivinas que es? jejeje 


I la segona notícia d'avui és que hem iniciat una important col.laboració amb el gimnàs Trèvol de Lleida. Així, la nostra primera de les col.laboracions que vam fer va ser participar com esponsors en una competció de Pàdel que es va dur a terme durant la primera setmana de juliol i en la qual van participar més de 50 esportistes. Vam decidir que tots els participants d'endurien un regalet  ben especial :) una targeta regal per gastar a la nostra botiga virtual, bona idea, oi? Properament anirem explicant més activitats que estem preparant conjuntament, interessant sens dubte!

Y la segunda notícia de hoy es que hemos iniciado un importante colaboración con el gimnasio Trevol de Lleida. Así, nuestra primera de las colaboraciones que hicimos fué participar como esponsors en una competición de Padel que se realizó durante la primera semana de julio y en la que participaron más de 50 deportistas. Decidimos que todos los participantes se llevarían un regalito bien especial :) una tarjeta regalo para gastar en nuestra tienda virtual, buena idea, verdad? Proximamente iremos explicando más actividades que estamos preparando conjuntamente, interesante sin duda! 

I a tu, què tal t'està anant l'estiu?? més i millor.... en el proper post! :)

Y a tí, que tal te está yendo el verano?? más y mejor...  en otro post! :)

2 comentaris:

  1. He vist la recepta de galetes de taronja i m'ha semblat que feia molt bona pinta!
    Trobo que és genial fer coses per nosaltres mateixes, sempre és més maco que comprar-ho fet en sèrie.
    No perdis la il·lusió (o millor dit, l'espurna!).
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari!!! :) prova les galetes, estàn super bones!!! i tranquil.la que em queda ''espurna'' per rato! ;) fins la propera

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...