dijous, 14 de juny del 2012

Mostra d'Oficis i Artesania de Fondarella

Després d'uns dies sense poder escriure torno per explicar-te que el passat diumenge 10 de juny vaig estar amb la paradeta d'Espurnes* a la VII Mostra d'oficis i Artesania que es va dur a terme a Fondarella
Va ser un diumenge amb molt de sol, caloreta, mostra de diversos oficis com per exemple, un matalasser, ferrer, filadora, etc.  I va haver menys afluència de públic de la què ens hagués agradat, però bé, són coses que passen! I aquí tens algunes de les fotos que vaig fer, t'agrada com va quedar? :)


Después de unos días sin poder escribir vuelvo para explicarte que el pasado domingo 10 de junio estuve con la paradita de Espurnes* en la VII Muestra de Oficios y Artesanía que se celebró en Fondarella. 
Fué un domingo con mucho sol, calorcito, muestra de diversos oficios como por ejemplo un colchonero, herrero, hiladora, etc. Hubo menos afluencia de público de la que nos hubiera gustado, pero bueno, son cosas que pasan! Y aquí tienes algunas de las fotos que hice, ¿te gusta cómo quedó?





T'agrada anar de fires? n'has visitat alguna? Qué és el que més t'ha cridat l'atenció?
¿Te gusta ir de ferias? ¿has visitado alguna? ¿Qué es lo que más te ha llamado la atención?

4 comentaris:

  1. me encantan las ferias, posiblemente no vaya a todas las que me gustaría pero disfruto muchísimo revolviendo entre las cosillas!!!
    y las tuyas son únicas!!!
    un besin cielo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Mar!!! :) a ver si en alguna feria podemos coincidir!! besitos

      Elimina
  2. Una vegada vaig estar a una fira a Granollers... Però reconec que m'agradaria anar-hi a alguna més. Tens coses maquíssimes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gràcies pel comentari!! doncs ja saps que toca, anar a més fires! jejeje ara n'hi ha a tots els poblets... :)
      fins aviat! petons

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...