dilluns, 19 de març del 2012

La Primavera Arriba a ... Espurnes*


La Primavera arriba ja...  concretament, la primavera astronòmica arribarà dimarts 20 de març a les 06.14h. Tindrà una durada de 92 dies i 18 hores i s'acabarà el proper 21 de juny. Durant aquests dies fantàstics de primavera (és que per a mi és l'estació de l'any que més m'agrada!)  podrem observar visiblement diversos planetes com Saturn, Mart o Júpiter i el pas de Venus per davant del Sol (6 de juny), fet que no es repetirà fins el 2117! 
Ah! i un detall important, diumenge 25 de març canvi d'hora! (es recupera l'horari d'estiu) recorda que a les 2.00h seràn les 3.00h. I amb l'arribada de la primavera.... la sang s'altera, i surten les flors :) com aquestes del meu jardí!
La Primavera llega ya... concretamente, la primavera astronómica llegará el martes 20 de marzo a las 06.14h. Tendrà una durada de 92 días y 18 horas y se terminará el próximo 21 de junio. Durante estos días fantásticos de primavera (¡es que para mí es la estación del año que más me gusta!) podremos observar visiblemente diversos planetas como Saturno, Marte o Júpiter y el paso de Venus por delante del Sol (6 de junio), ¡hecho que no se repetirá hasta 2117!
¡Ah! y un detalle importante, ¡domingo 25 de marzo cambio de hora! (se recupera el horario de verano) recuerda que a las 2.00h serán las 3.00h. Y con la llegada de la primavera... la sangre se altera, y salen las flores :) ¡cómo estas de mi jardín!


 I apareix la motivació, la crerativitat s'expandeix per totes les teves venes, la llum et transporta per móns màgics, els somnis es tranformen en una mica més de realitat, les fades et visiten i et dónen consells sobre l'última moda al país de ves a saber tu on, els colos t'envolten i una positivitat especial envaeix fins l'últim dels racons del teu cos.... aix...  
Y aparece la motivación, la creatividad se expande por todas tus venas, la luz te transpota por mundos mágicos, los sueños se transforman en un poco más de realidad, las hadas te visitan y te dan consejos sobre la última mode del país de vete a saber tu dónde, los colores te envuelven y una positividad especial invade hasta el último rinconcito de tu cuerpo... aix...


I de sobte, et trobes amb la taula del taller carregada de nous materials!!  i la butxaca una mica més buida...
Y de repente te encuentras con la mesa del taller llena de nuevos materiales! Y el bolsillo un poco más bacío...
 

I tot aquest flux de noves vibracions ja s'està transformant al meu cervellet, dibuixat sobre paper i transformat al meu taller en noves creacions... aquí et deixo algunes noves polseretes... t'agrada? més, d'aquí uns dies al nostre web!
Y todo este flujo de nuevas vibraciones ya se está transfomando en mi cerebrito,dibujado sobre papel y transformado en mi taller en nuevas creaciones... aquí te dejo algunas nuevas pulseritas... ¿te gustan? más, ¡dentro de unos días en nuestra web!


Tens ganes que arribi la primavera? Quina és la teva estació de l'any preferida? Per què?
¿Tienes ganas que llegue la primavera? ¿Cuál es tu estación del año favorita? ¿Por qué?

6 comentaris:

  1. siiii tinc ganes! peruqe el 21, el dia que arriba la primavera és el meu cumple.. jajajajajaj m'encanta la primavera i m'encanta el estiu.. sobretot aquí a la costa! un petonàs guapa!

    eli

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje hola Eli! gràcies pel teu comentari!! :) a mi també m'agrada la primavera! i ara acabo de descobrir que ens portem poquets dies! el meu aniversari és el 26 d'abril!!! petonets i a disfrutar!!

      Elimina
  2. Ya te he dicho que me chiflan la turquesa y la verde mint, son una monada, muaakk, RA

    http://www.mysweetpeque.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ra! gracias x el comentario! :) están chulos los colores que has elegido, a mi, junto con el lila también son los que más me gustan! ah!!! y cuál es tu estación del año favorita???

      Elimina
  3. hola jajaja si, a veure si ens donen feina! jajaja primavera i mes abrigada q mai...oooh quins dies....jajaja

    petooooooons

    tati

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!! gràcies pel comentari!! home... portem 24h d primavera jejej ja veuras ja... que en passarem d calor dsprés! millor que encara faci una mica d fresqueta :) i x cert, quina és la teva estació de l'any preferida?? ptns

      Elimina

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...