dissabte, 12 de maig del 2012

Vermut & Llanes per Festa Major

La Festa Major de Maig, festa grossa, festa major gran, festes de maig... com vulguis dir-li, ja ha arribat a Lleida :) per celebrar-ho, hem organitzat una nova trobada del grupet ''genxeter i mitger" (de fer ganxet i mitja, s'enté?) A les 5 en punt

La Fiesta Mayor de mayo, fiesta grande, fiesta mayor grande, fiestas de mayo... como quieras llamarle ya han llegado a Lleida :) y para celebrarlo, hemos organizado una nueva quedada del grupito ''ganchillero y mediero'' (de hacer ganchillo y media, se entiende?)  A les 5 en punt. 


Aquest cop (per mi el primer) a les 12h del migdia i ben preparades a la terrasseta del Bar Gilda (gràcies Òscar!) per guarnir les escales, la terrassa, i tot el que fes falta, amb les nostres creacions llaneres, amb un vermutet o un refresc fresquet i.... Visca la Festa Major!

Esta vez (para mi la primera) a las 12h del mediodía y bien preparadas en la terracita del Bar Gilda (gracias Oscar!) para decorar las escaleras, la terracita, y todo lo que hiciese falta con nuestras creaciones laneras, un vermut o refresco fresquito y... ¡Viva la Fiesta Mayor!


Ha quedat bonic, oi? :) I en la meva primera classe de fer mitja, que agraeixo la paciència de les meves professores Anna i Elena, aquest ha estat el resultat! Fer mitja enganxa! 

¿Ha quedado bonito, no? :) Y en mi primera clase de hacer media, que agradezco la paciencia de mis profesoras Anna y Elena, este ha sido el resultado! Hacer media engancha!


Gràcies noies, perquè he passat un matí divertit, entretingut, tant per a grans com per a petits, perquè també teniem unes quantes nenes voltant per allí, encantades de fer pompons, collarets i folrant globus amb llana! Si ets de Lleida o rodalies, t'agrada la idea de quedar una tarda i aprendre o ensenyar a fer mitja i ganxet, passar una estona xerrant amb tot de noies (també s'accepten nois) llaneres, apunta't al grup que tenim a Facebook: A les 5 en punt i ens coneixem a la propera trobada!

Gracias chicas, porqué he pasado una mañana divertida, entretenida, tanto para mayores como para pequeños, porqué también teníamos unas cuantas niñas por allí, encantadas de hacer pompones, collares y forrando globos con lana! 
Si eres de Lérida o alrededores, te gusta la idea de quedar una tarde y aprender o enseñar a hacer media y ganchillo, pasar un ratito hablando con todo de chicas (también aceptamos chicos) laneras, apuntate en el grupo de Facebook que tenemos: A les 5 en punt y nos conocemos en la próxima quedada!


I tu, ja t'has deixat atrapar per la febre llanera?
Y tu, ya te has dejado atrapar por la moda lanera? 

Si t'agrada aquest blog pots seguir-nos també a... //  Si te gusta este blog pots seguirnos también a...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...